2014. június 22., vasárnap

A tudomány csúcsa a kozmetika világában



25 éves kor felett egyre több időt kell szentelnünk bőrünk ápolására, ezért elérkezettnek láttam az időt, hogy én is jobban odafigyeljek erre.
Úgy gondoltam, hogy megelőzésként a svájci Fytofontana Stem Cells hidratáló arcszérumát próbálom ki. 
…és hogy miért pont ezt? Elsősorban az Őssejtes hidratáló emulzió keltette fel a figyelmemet. Nagyban megkönnyítette a választásomat még, hogy hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlják. A luxus csomagolás igazán szemet gyönyörködtető és az ára sem megfizethetetlen. Az állagát egy zselésszerű szérumhoz tudnám hasonlítani, ami gyorsan felszívódik és jól hidratálja a kezelt területet. Tetszik, hogy nem hagy ragacsos érzést maga után. Bár még csak másfél hete használom, de már most látok változást a bőrömön és szemem körül.

_____________________________________________

A Fytofontana Stem Cells őssejtes svájci termékcsalád a tudomány csúcsát képviseli a kozmetikai termékek palettáján. A termékcsalád Dr. Fiker több évtizednyi kutatómunkájának, valamint a legmodernebb összetevők magas hatóanyag-tartalmának és azok egyedülálló kombinációjának köszönhetően méltán érdemelte ki a cosmeceutical minősítést, mely a bőrápoló termékek legmagasabb kategóriája.
_____________________________________________



Aki még nem ismerné ezt a különleges technológiát:
Bőrünk önregenerálódó képessége az idő múlásával jelentősen csökken. Ebben központi szerepet játszanak azok a felnőtt őssejtek, amelyeknek aktivitása romlik az élet során. A bőr fiatalos és ragyogó marad, amíg az őssejtek aktívak. Ha képesek vagyunk megvédeni és ezen sejteket újból aktiválni, akkor azok hosszú ideig megújítják a bőrt, mely által sokáig fiatalos maradhat.
Az innováció titka a TrioStem3 Complex és peptidek egyedülálló kombinációja:
·         A TrioStem3 Complex új innováció a kozmetológiában, mely humán őssejtaktivátort, a keserű narancs őssejtjeit és a svájci alma őssejt kivonatát tartalmazza. Ez a biotechonológiai őssejtkomplexum ötvözi mindazt a genetikai információt, amely a bőr teljeskörű megújításához szükséges: őssejtek aktiválása, sejtek közötti kommunikáció megerősítése és a bőr szerkezetének javítását szolgáló gének aktiválása..
·         Hogy a bőr hibáinak korrekciója befejezett legyen,  Dr. Fiker intenzív ránctalanító és regeneráló hatással bíró peptideket, valamint a különböző problémákra specializálódott olyan egyéb összetevőket is alkalmaz receptúrájában, melyek által a bőr élettel telivé és ragyogóvá válik.
Az eredmény szemmel látható: a ráncok kisimulnak, a bőr átalakul és megfiatalodik. 

Próbáljátok ki ti is ezt a termékcsaládot, amely különféle célzott problémákra nyújt megoldást az arcápolásban. 



1 megjegyzés: