2014. március 16., vasárnap

◄ O U T F I T 2 0 1 4 .0 3 . 1 6 . TRAVEL FEVER

Itt a tavasz az egyik kedvenc évszakom, megjelennek a nap első sugarai,a hűvös idő enyhére vált. Egyszóval itt a tökéletes idő a tökéletes átmeneti kabát viseléséhez.

Mivel nemcsak a kényelmes laza viseleteket szeretem, hanem a klasszikus casual stílust is, ezért soha nem tudok ellenállni egy jól szabott trencskónak.  Sokáig kerestem a megfelelő ballonkabátot, és két éve be is szereztem egy rövidebb fazont. Őszintén szólva azóta vágyakoztam egy klasszikus, hosszú, bézs színű övvel ellátott fazonra is és most a H&M-ben rá is bukkantam. Gyönyörű részletkidolgozás, praktikus gombok és nagyszerű fazon, a Modern classic részlegen megtaláljátok ti is. Kiegészítőként pedig egy kalapot és egy bőrszíjas DW karórát választottam. A Daniel Wellington órák minimál számlappal és gyönyörű részletkidolgozással igazi eleganciát sugallnak. Úgy gondolom, hogy minden férfi ruhatárába szerepelnie kell egy ilyen alapdarabnak. 
Ennek az outfitnek a másik kulcsdarabja ez a 3D-s táska. Már most leszögezem, hogy nem Photoshop eredménye, bár nehéz elhinni amikor a szemünk mást állít:)  
Tudjátok rólam, hogy szeretem a humoros és divatos dolgokat, legyen szó akár egy mintás pólóról, egy vicces feliratról vagy egy frappáns kiegészítőről. Ez a szett tökéletes példa arra, hogy hogyan tudjuk személyiségünket megmutatni anélkül hogy feladnánk önmagunkat. 
Nagyon örültem, amikor a JUMPfromPAPER márka két tervezője elküldte nekem a legújabb kollekciójukból ezt a mókás bőröndöt :) Abszolút egyetértek a márka mottójával " Miért vegyünk mindent annyira komolyan ? " / “Why        take everything        so        serious?” /. A tervezőpáros mesterien használja a 2D-s grafikát a térbeli illúzió keltéshez, ezzel teremtve meg a rajzfilmszerű táskákat. Nagyszerű, hogy minden egyes darab külön fantázianévvel van ellátva. Az enyém a Travel Fever nevet kapta és egy hozzátartozó jelmondat :-) : "I don't know where I'm going, but I'm on my way!" Hát, nem elképesztő ?!?

A fantasztikus fotókért köszönet Gregus Máténak. (Mate Gregus Photography) 
_____________________________________

Here is spring, one of my favourite season, the first rays of the sun appear... so here is the perfect time to wear the perfect trench coat. 
Although I prefer not only comfortable clothes to wear , but the classic casual style , so I can never resist to a tailored trenchcoat. For a long time I was looking for the right  coat , and two years ago I got it in a shorter cut.  I was dying to have a classic,long, with beige belt and now I found it in H&M. Beautiful details and practical buttons and a great cut. You can find it on the Modern Classic department yet. As an accessory I chose a hat and a DW watch with leather band. The Daniel Wellington's watches have minimal style clock-face and beautiful details. These watches suggest elegance. In my opinion every man should have a watch like this.
This outfit's another key piece is this 3D bag. Believe me, it's not photoshop when your eyes says otherwise. You know me , I love the quirky and fashionable things , whether it be a patterned T-shirt , or a funny sign on a catchy accessories. This outfit is a perfect example of how we can show our personal heaven without giving up ourselves. 
I was very pleased when the two JUMPfromPAPER brand's designers sent me this funny suitcase from the latest collection   Absolutely agree with the brand's philosophy : " Why take everything so serious ? "  . The designer duo combine 2D graphics and 3D illusion to create a truly distinct line of bags and JumpFromPaper born to life. It's great that each piece has a fancy name . Mine called :Travel Fever and slogan  "I don't know where I'm going, but I'm on my way!" 
Well, isn't that awesome? ?


Thanks for amazing photos to Mate Gregus (Mate Gregus Photography) 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn

OUTFIT
hat: VINTAGE
sunglasses:VINTAGE
trenchcoat: www.H&M.com
white shirt: ZARA
beige knitted sweater: ZARA
travel bag: www.JUMPFROMPAPER.com
skinny jeans: H&M TREND
shoes: H&M




















6 megjegyzés:

  1. Tökéletes összeállítás! :) Imádom az ilyen kabátokat az erősebbik nem képviselőin, persze csak akin jól is áll! (a páromat is éppen egy ilyenre próbálom rávenni!) És nagyon szuper az "utazó táskád" csak nem biztos, hogy messzire mehetnél vele! ;)
    Puszi, Kera

    VálaszTörlés
  2. a legújabb kedvenc outfitem tőled, tökéletes! fantasztikus a kabát, a táska meg nagyon vicces! a jump from paper-t már igazán rég óta ismerem, szuper dolgokat keszítenek és szívesen elfogadnék egy hátizsákot én is tőlük ;))

    VálaszTörlés
  3. Amazing Outfit, Love that Trench Coat.
    Great Photos.

    Igal

    VálaszTörlés
  4. Nice Coat ;)
    http://imandrzej.blogspot.com

    VálaszTörlés
  5. You're pics are very nice :)
    and your outfit it's super cool
    very style
    http://heyhadrien.blogspot.com/2014/03/all-leafs-are-grey.html

    VálaszTörlés
  6. Good outfit! :-) Greetings.


    http://diamondconestilopropio.blogspot.com.es/

    VálaszTörlés