2013. augusztus 31., szombat

GLAMOUR villáminterjú


A minap a GLAMOUR készített velem egy villáminterjút, melyben a leginspirálóbb kedvenceimről mesélek.  A Glamour oldalán is és itt a blogon is elolvashatjátok az interjút. (Képekért kattintsatok :)

Mi hiányzik a sikerhez legjobban a magyar divattervezőknek? 
Pénz és megfelelő marketing, mivel kreativitás és tehetség egyaránt fellelhető.

A kedvenc dizájnkoncepciód? 
Givenchy 2013-as tavaszi/nyári kollekciója. Lenyűgöző printek és elképesztő styling. 

A kedvenc saját tervezésed? 
Nagyon szeretem ezt a SmizeDivat editoriált, mely egyszerre utópisztikus és baljós, de mégis erőt sugárzó. A másik kedvencem a Tabáni Istvánnal közös munka, mely során az énekes új megjelenéséhez készítettem el a stylingot. 

A leginspirálóbb dolog a számodra? 
Számomra a leginspirálóbb jelenség a street fashion, mellyel főként London, Tokyo és Párizs utcáin találkozhatunk. Remélem a közeljövőben Budapest is felkerül a listára. :)

Kedvenc modelled?
Örök klasszikus Tyra Banks, aki nemcsak szupermodell, mentor, fotós, de lenyűgöző személyiség is, akinek America’s Next Top Model műsorából rengeteget tanulhat egy kezdő modell.

Kedvenc zenéd? 
Loreen: We Got the Power.

Kedvenc úti célod? 

Spanyol Riviéra, Malaga, melyet az idei nyáron szerencsére ki is élvezhettem. De az álmok között ott szerepel még New York. :) 

Kedvenc hétvégi programod?
Hazamenni Egerbe szüleimhez és jókat mókázni a 9 hónapos unokahúgommal. :) De nem mondok nemet egy piknikre a barátokkal sem.

Kedvenc ételed, italod? 
Imádom a magyaros ételeket. Kedvenc desszertem pedig anya almás pitéje, csak és kizárólag úgy, ahogy ő készíti. Mindehhez pedig hűsítő kiwiszörp.


Van új szerinted a nap alatt?
Szerintem igen, bár az örök körforgás vitathatatlan, de azért még mindig látok olyat, amire rácsodálkozom. 


Követhettek --->  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn





2013. augusztus 30., péntek

A nyár utolsó hétvégéje a Balaton partján

Néha jól esik a városi nyüzsgésből kiszabadulni és csak élvezni a semmittevést a természetben. Mostanában egyre többször fordult elő, hogy leugrottam barátokkal egy délutánra valamelyik tópartra piknikezni. Na, de indulás előtt jött a két kérdés; mit vegyek fel és mit csomagoljak a táskába?!?  Ez adta a remek ötletet eme cikk megszületéséhez. Most titeket invitállak egy virtuális hétvégi kirándulásra, melyben választ kaptok a kérdésre is.

Hogy mit visel egy stílusos férfi ilyenkor, és mit pakol a táskájába?

Ha az időjárás kegyes és megengedi, akkor egy laza, casual vászon zakót, hozzá passzoló shorttal. Ma már abszolút sikkes a rövidnadrág-zakó párosítás, természetesen alkalomtól függően. De egy esti tóparti sétához vagy vacsorához tökéletes .
Nyáron megengedett a férfiaknak, hogy láttassák a lábfejüket és szerencsére a tervezők ezt kreatívan ki is használják. Én ehhez az outfithez egy stílusos bőrsarut ajánlok. Ha nem kedveljük a nyitott szandálokat, akkor a nyár másik nélkülözhetetlen lábbelijét az espadrillest javaslom. Kényelmes, könnyű és jól kombinálható.



A másik nagy kérdés hogy ilyenkor mi kerüljön a hétvégi táskába?!?

Az élmény megörökítéséhez elengedhetetlen a Lomo. Semmiképp ne hagyjuk otthon, hiszen izgalmas vintage hangulatú fotókat készíthetünk vele, amiket megoszthatunk a különböző közösségi oldalakon is. Melegebb időben biztos, hogy szükségünk lesz arcpermetre és ilyenkor ügyeljünk arra is, hogy arcunk be legyen kenve megfelelő fényvédő krémmel. Az Avéne light nyári kiadása garantáltan megvéd az UV sugaraktól, így az esti randin sem kell pironkodni. A délutáni hőségben pedig a Vichy permetvizével hűsíthetjük magunkat. Nekem abszolút kedvencem mindkét termék. 
Az outfit nem lehet teljes a tökéletes illat nélkül. Az én favoritom a Givenchy Play , mely a tóparton sem hiányozhat rólam. Ne csak a külső megjelenés legyen makulátlan, de közben legyünk környezettudatosak is. Nem mindegy, hogy miből készül a pihe-puha takaró, amin piknikezés során szürcsöljük a hűsítő koktélunkat. Ez a biopamutból szőtt takaró például remek választás lehet.
…és ne feledkezzünk meg a legfontosabb kiegészítőről sem, amibe mindezeket magunkkal visszük. A Benzol vintage kollekciójában bukkantam rá erre a camel színű, csodás bőr-weekenderre, mellyel akár 1-2 napra is elutazhatunk és belefér minden szükséges apróság.
Ha még akad egy kis szabad hely a táskában akkor dobjuk be a Vogue Hommes International magazint, hiszen sosem tudhatjuk mikor szorulunk váratlan stílustanácsokra.


camel színű bőr weekender Benzolbag /arany színű LOMO / fehér Iphone 4s / színes pamut pléd Boconcept / parfüm Givenchy Play / Vogue Hommes International 2013 / tollasütő és labda Yonex Basic / vízpermert Vichy / hidratáló arckrém Avéne 

fotó:artkraft, montázs saját

2013. augusztus 21., szerda

HELLO GAP


Ma nyitja meg kapuit a GAP Magyarországon ,mégpedig elsőként a Westend bevásárlóközpontban. 

Én július végén egy sajtótájékoztatón értesültem a hírről, melyet azonnal megosztottam veletek a közösségi oldalakon. Akkor, a márka tiszteletére rendeztek egy csodás rooftop partyt, amit inkább neveznék fantasztikus nyári grillpartynak. :) Természetesen elmaradt a grillezés, de helyette megannyi finomság és hűsítő koktélok várták a divatszakmát. Azt mondanám a nyár egyik legjobb sajtórendezvénye volt. Én személy szerint nagyon jól éreztem magam és szerintem a márkát nagyon kreatívan prezentálták a szervezők.Én biztosan ott leszek a mai üzletnyitásnál,gyertek el ti is és ismerkedjetek meg a világon már oly ismert amerikai stílussal. Ha nem értek rá,ne búslakodjatok,hiszen az esemény megismétlődik holnap,azaz augusztus 22-én reggel 10 órakor az Árkádban,ahol a második üzletnyitást ünnepelhetjük.





 




 

 Fotók: Sándor Fegyverneky



2013. augusztus 19., hétfő

LADY GAGA NEW VIDEO 'APPLAUSE' IS OUT NOW!



Lady Gaga APPLAUSE című kislemezéhez elkészült a várva várt videóklip
Én csak annyit írok előjáróban, hogy őrült, kreatív és tiszta Gaga :)

Aki egy kicsit szemfüles az észrevette a kisfilmben  Maison Martin Margiela Haute Couture ruhakölteményét és John Galliano 2009-es kreáciját is. 




 John Galliano Fall Winter 2009 Ready-to-Wear collection 

Maison Martin Margiela Haute Couture Fall Winter 2013-14 collection



2013. augusztus 18., vasárnap

◄ O U T F I T 2 0 1 3 . 0 8. 1 8 . Sportmez terepmintával

A napok óta tartó trópusi hőség sem tántorított el az outfit fotózástól :), viszont a tűző nap elől a Lágymányosi híd alá menekültünk, ahol készültek a képek. A sportmez-őrület engem teljesen meghódított ezen a nyáron és nem tudtam ellenállni, amikor megláttam ezt a 94-es mezt a H&M-ben :) Ezt egy laza, terepmintás shorttal párosítottam, amihez bakancs és baseball sapka dukált.

Mit szóltok hozzá? Bejön nektek a Swag-look ?


Köszönet a nagyszerű fotókért Gyermán Petrának :) 
(Gyerman Petra Photography)

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn


 









OUTFIT
94-es sportmez: H&M TREND
Swag sapka: SWAG COLLECTION BY H&M 
terepmintás rövidnadrág: NEW YORKER
bakancs: VINTAGE
óra: MICHAEL KORS
táska: ANH TUAN BY GOMBOLD UJRA





2013. augusztus 13., kedd

Az ASOS a top nyári trendek között mutat be


Wow, a népszerű márka, az ASOS hétvégi top nyári trendek között említ  Hihetetlen , szuper érzés. Két különböző stílust állít egymás mellé és teszi fel a kérdést ;  Melyik nyári stílus vagy te? Én abszolút a színes :)
" A weekend's worth of top looks! On the homepage ..." Thank u so much ASOS_FF 



2013. augusztus 12., hétfő

LADY GAGA NEW SINGLE 'APPLAUSE' IS OUT NOW!

Lady Gaga új slágergyanús szerzeménye napvilágot látott ma délután :) 
Elsőként az IHEART rádióban lehetett hallani. Szerintem nagyon Gagás szám lett. Alig várom, hogy meghallgassam az új ARTPOP albumot is. Most már csak azon kell izgulni, hogy az APPLAUSE számhoz milyen klip készül.


2013. augusztus 10., szombat

A férfi rövidnadrágról szóló cikkben

Boldogság mára !
A tegnapi Dívány.hu-n megjelent cikkben, mely a férfi rövidnadrág történetéről, viseléséről szól , az én nyári rövidnadrágos szettem is szerepel :-) Köszönöm 


2013. augusztus 7., szerda

Zara kampányvideó Budapesten


Budapesten forgatta a ZARA legújabb őszi-téli kampány videóját. 
Ha valaki nem szemfüles akkor alig ismeri fel a magyar főváros utcáit, de az apró részletek mégis elárulták. A Párizsi udvar csodás atmoszférája, a Ludwig Múzeum lépcsősora és a Nyugati pályaudvar építészeti formavilága lenyűgöző hangulatot teremt a kissé unalmas szettekhez. Mindamellett vicces , hogy nap, mint nap a Ferenciek terénél lévő aluljárón keresztül megyek munkába és a videóban szereplő modellek is ott sétálnak át. :)  
Én személy szerint hiányolom az előremutató divatirányzatokat, de szó se róla, káprázatos kampányvideó született. 

Nézzétek meg ti is! Felismeritek a budapesti helyszíneket? 





képek: zara.com,youtube
képek: zara.com, youtube

2013. augusztus 6., kedd

Sikerre született - KARMAN Jewelry



A napokban került megrendezésre a KARMAN ékszer márka legújabb kollekciójának a bemutatója. A tervezővel, Orsival még a Gombold Újrán találkoztam személyesen de már előtte lájkoltuk egymás profilját Instagramon. Na igen ez a 21. század :) A sajtótájékoztatón Orsi elárulta, hogy grafikusként végzett , de már gyerekkora óta imád ékszereket tervezni. 
Szerintem rendkívül különleges és egyedi designer, akinek szenvedélye és kreativitása azonnal észrevehető alkotásain. Az elkészült kampány fotók láttán pedig nektek is egyértelmű lesz, hogy miről is beszélek. Csak gratulálni tudok a kollekcióhoz. Kukkantsatok bele a hangulatos backstage videóba is:)

___________________________________________________________________

"A szép dolgoknál csak egyet szeretek jobban: szép dolgokat létrehozni. Játszani, 
kísérletezni a formákkal, színekkel, anyagokkal, struktúrákkal. A lehetőségek 
végtelensége magával ragad, sosem születik két egyforma darab. De nem is 
lehetnének egyformák, hiszen végső formájukat, jelentésüket akkor nyerik el,
 amikor valaki viseli őket. Ettől lesz az alkotás még izgalmasabb: minden 
ékszer minden alkalommal újjászületik, mikor valaki felveszi őket. " 
                                                              
                                                                                                                                    Karman Orsi
___________________________________________________________________


Mielőtt itthon ismertté vált volna a márka, az csodás ékszerek a világ számos tájára elkerültek: többek között Amerikába, Ausztráliába, Japánba, Svájcba, Hollandiába, de még az egzotikus Martinique szigetére is. Az online shop mellett ma már a MonoFashion Shopban és az OurStyle Boutique-ban is kaphatóak az ékszerek, és hamarosan a Retrock Deluxe-ban is csemegézhettek a SIMPLICITY, a FOLDED, a BUBBLE, a TRIBAL és a WARRIOR darabok között.


fotós: Farkas Évi / styling: Molnár Anikó /smink: Kiss Csilla  / modell: Kiss Anna Júlia (ArtModels) / werk-videó: Piroska András 




A prezentáció után pedig mindenki névre szóló ajándékot is kapott, melyet mégegyszer köszönök :)


Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn

képek:karmanjewelry-sajtóanyag, Farkas Éva, saját

2013. augusztus 3., szombat

QUAN - i wipe away the tears




Újabb csodás hírem van számotokra.
A napokban debütált QUAN első száma,melyet rögtön a videoklipjével együtt élvezhetünk.
Amikor azzal a feladattal bízott meg a fiatal énekes, hogy legyek a stylistja a klipforgatás során, örömmel igent mondtam. A VOICE tehetségkutató műsorban már látható volt, hogy szívesen visel különc, kicsit extrém ruhákat, ezért úgy gondoltam nem lesz nehéz dolgom.
A választásom végül Erdei Gergő fiatal magyar tervező legújabb kollekciójának egyik csodás darabjára esett. A fekete fehér mintás zakó igazán különlegesnek számít, mindemellett remekül passzolt az énekes stílusához.
A harcművészt alakító Jin öltözékére és kiegészítőire pedig a Lotus shop-ban bukkantam rá.

Nézzétek meg a videót és hallgassátok ezt az igazi nyári slágert. :)



operatőr: Meruk Marcell , Csanyi Marton 
stylist: Chaby (smizedivat) 
sminkes: Rédli Ágnes
fodrász: YiCheng Ji








2013. augusztus 1., csütörtök

HELLO AUGUST