2013. május 30., csütörtök

L’école Nyílt Nap


Most a smink szerelmeseinek szeretnék kedvezni ezzel a bejegyzéssel. Itt a remek lehetőség, ha sminkes szeretnél lenni de nem tudsz dönteni a sokféle smink-tanfolyam között akkor mindenféleképpen látogass el a L’école Nyílt Napjára.

„Egy cseppnyi Párizs”, így szokták emlegetni a L’école miliőjét azok, akik már jártak a Párizsi utcában a Divatsmink Iskola képzési helyén. Június 4.-én minden érdeklődőt szeretettel látnak Nyílt Napjukon, ahol találkozhattok többek között Fazekas Richarddal, az iskola sminkmesterével és egyben egyik tulajdonosával. Munkái az itthoni és nemzetközi vezető magazinoktól a reklámfilmekig mindenhol megtalálhatók, mondhatjuk, hogy a hazai sminkes szakma egyik legkiemelkedőbb tehetsége. 

Magyarország első Divatsmink Iskolája betekintést
 enged kulisszái mögé 2013. június 4.-én!

Valamint ott lesz az iskola vezetője és egyben másik tulajdonosa, a LACK Divatmagazin korábbi főszerkesztője, Juhász Bianca és a szakmai körökben is méltán elismert fodrászmester, Hortobágyi Kászon is, a Close Hajszalon tulajdonosa, a L’école oktatója. Az ingyenes Nyílt Nap keretében személyes élményeiteken keresztül is belekóstolhattok a divatsmink világába, a Visage modelljei és a L’école oktatói segítségével megismerkedhettek a 2013-as szezon legújabb smink és haj trendjeivel, valamint információt kaphattok a képzésekről és a tematikákról is.

Részletes program:
15.00: Start
15.15: Fazekas Richard, a L’école vezető sminkmestere röviden ismerteti az iskola filozófiáját, bemutatja az induló képzések tematikáját és az oktatókat
16.00: Smink bemutató a 2013-as nyári top trendekből a Visage modelljei segítségével
17.00: Haj bemutató: egyszerűen elkészíthető trendi nyári hajviseletek – Hortobágyi Kászon
18.00: Smink Workshop: A jelenlévők kérdezhetnek az oktatóktól,  kipróbálhatják magukat a helyszínen profi modelleken

Következő képzések:
L'école Divatsminkes Alapképzés
Jelentkezés: 05.15 - 05.31.
Első oktatási nap: 06.05.

 L'école Divatsminkes Haladó képzés
Jelentkezés: 05.31. - 06.08.
Első oktatási nap: 06.10.

L’école Divatsminkes Mester képzés
Jeletkezés: 05.31. – 06.10.
Első oktatási nap: 06.12.



forrás:L’école



2013. május 29., szerda

SmizeDivat editorial III.



A következő SmizeDivat editorial is elkészült:) A téma az EXTRÉM SIKK. Egy kicsit sokkoló, egy kicsit gótikus, egy kicsit bizarr :) A gyönyörű fotókat Dézi készítette, a stylingot pedig én találtam ki. / Az előző két sorozatot IDE kattintva megnézhetitek /
________________________________________________________

És íme az elkészült fotók,melyek helyszíne még mindig az autóbontó. A világvége hangulathoz tökéletesen passzolt a fekete páncélszerű outfit, melynek központi darabja a Szegedi Kata által tervezett kabát. A lerobbant autók látványa és a szoborszerű beállítások egy baljós víziót vetítenek elénk.
Bár nem  volt egyszerű modellünknek a roncsautók tetején pózolni de némi segítség után végül sikerült megbirkózni a feladattal. A tanulság az ,hogy elegáns öltönyben és kabátban ne próbáljatok instabil jármű tetejére mászni :)


photo: Dézi
styling: Chaby (SMIZEDIVAT)
set design: Chaby
make up: Enikő Rimoczi
model:  Jesus Arakhnéi







OUTFIT
kabát: Kata Szegedi / kalap, zakó, nadrág, fehér ing: H&M /vastagtalpú bőrcipő: HUMANIC / orrpiercingek: Saját


Werk-fotók 

2013. május 28., kedd

Június 8-án ismét Gombold újra!

Senki ne maradjon otthon június 8-án, mert  Csehország, Magyarország, Lengyelország és Szlovákia legjobbjai Budapesten: Nemzetközivé bővül a GOMBOLD ÚJRA!

A Design Terminál  június 8-án rendezi meg nagyszabású nemzetközi divatshow-ját, a Central European Fashion Days-t a Millenáris B csarnokában.  Az esemény ad otthont  a Gombold újra! Közép-Európapályázat döntőjének, a régió országaiból meghívott tervezők bemutatójának, szakmai konferenciának és magyar tervezők vásárának .

A Design Terminál idén harmadik alkalommal hirdette meg öltözéktervezési pályázatát Gombold újra! Közép-Európa címmel, melynek záróeseményét idén, Central European Fashion Days néven vezeti be a nemzetközi közönség körében. A szervezők célja, hogy a jövőben a meghívott tervezők bemutatója, valamint a verseny nemzetközi tematikája és zsűrije mellett a pályázat résztvevői köre is nemzetközivé váljon, ezzel létrejöjjön egy minden elemében regionális jelentőségű, új divatesemény. A Central European Fashion Days ezzel középtávon alkalmassá válhat a magyar és más közép-európai tervezők nemzetközi bemutatkozására, egyúttal növelheti Magyarország és Budapest esélyeit a régió kreatív ipari csomópontjának címéért folytatott versenyben.

A Design Terminál nagyszabású jótékonysági akció keretén belül a Central European Fashion Days rendezvény teljes jegybevételét az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel. Ez az esemény az első állomása annak a két éves stratégiai együttműködésnek, melyet a Design Terminál és az Ökumenikus Segélyszervezet kötött egymással. A befolyó adományok a Segélyszervezet átmeneti otthonaiban és gyermekjóléti intézményeiben zajló munkához járulnak hozzá.




forrás:Gombold újra sajtóközlemény



2013. május 24., péntek

◄ O U T F I T 2 0 1 3. 0 5. 2 4. BIKER


Ha már ilyen rossz idő lett akkor itt az alkalom egy új outfit bejegyzésre. Csak halkan súgom meg, én valójában örülök ennek a hűvös időjárásnak,mert így fel tudtam kapni a motoros bőrdzsekimet. Idén sajnos kb. kétszer volt rajtam úgyhogy nagyon sajnáltam hogy a szekrényben árválkodott mindezidáig :( Ez az outfit ismét egy kicsit kontrasztosra sikerült, hiszen a bőrdzseki és a kerek fazonú napszemüveg a 80-as éveket, míg a fekete nagy feliratos pulcsi és színes sneakers a sportos hatást erősítik. Úgy tűnik nem tudok elszakadni gyerekkorom kedvenceitől :) 
Plusz ráadásként két remek OUTFIT GIF-et is készítettem, csakhogy ne búslakodjunk ebben a borongós időben:-D 


A káprázatos fotókért köszönet Judy-nak :) (Judit Kocsis Photography)








OUTFIT
motoros bőrdzseki: H&M
pulóver: RESERVED
szatyor: USE UNUSED
óra: MICHAEL KORS
nadrág: GEOX



fotók:(Judit Kocsis Photography)
GIF: saját (smizedivat)

2013. május 18., szombat

Nyári férfi trend II. -Bicolor-kétszínűség


Bicolor-kétszínűség

Minimál és mérnökien struktúrált- most tanúi lehetünk az éles, határozott, tiszta vonalak visszatérésének. A mai stílusra jellemzőek az ikonikus darabok és a jól felépített alkotások, mint ahogy azt Raf Simons a Jil Sander tervezője is gondolja. A két eltérő szín használata akár egy ruhadarabon izgalmas variáció, így például zakó, ing, kabát más színű vagy más anyagú ujjal. Vezető designer ebben a trendben Kris van Assche. 


Burberry / Agi & Sam / Dries Van Noten / Ji Sander / Tim Coppens / Paul Smith 

képek:style.com

2013. május 16., csütörtök

◄ O U T F I T 2 0 1 3. 0 5. 1 4. Exotic feeling


 A trópusi hatás az idei nyáron sem maradhat el, ahogy már a Trend előrejelzésben megírtam .( Katt ITT). Még mindig hódít nálam a minta-mánia, úgyhogy amikor megláttam ezt a zakót azonnal tudtam, hogy nekem ez kell. :) A hatás kedvéért egy semleges színű nadrággal, egy  színes lencséjű napszemüveggel és egy espadrilles-el párosítottam. 
A nagyszerű fotókat köszönöm Judy-nak :) (Judit Kocsis Photography)










outfit
mintás zakó: ZARA
zöld póló: VINTAGE
nadrág: GEOX
óra: MICHAEL KORS
espadrilles: H&M

2013. május 13., hétfő

FASHION GIF II.

Íme az újabb Fashion Gif-em :) 
Előzőt ITT megnézhetitek 

SALVATORE FERRAGAMO SPRING 2013 


2013. május 4., szombat

◄ O U T F I T 2 0 1 3. 0 5. 0 4. MILITARY&LEATHER




Májusi eső aranyat ér :) 
Nálam legalábbis mindenképpen. Most végre felkaphattam az egyik új kedvencemet a bőr-ujjas military zubbonyt. Régóta szerettem volna outfit fotót készíteni róla, de valahogy sose volt rá alkalom, most pedig nagyon örülök, hogy megoszthatom veletek. 
A csodás fotókat köszönöm DÉZI-nek :)
Ne feledjétek, követhettek instagramontwitteren és facebookon, ahol még több érdekes fotót posztolok bárhol is járok.







OUTFIT
póló: VINTAGE
military bőr-ujjas zubbony: H&M DIVIDED
táska: USE unused/ FASHION WEEK BUDAPEST
piros kockás ing: VINTAGE
farmer: ZARA



fotó: DÉZI