2013. április 26., péntek

Magyar tehetség a láthatáron: ERLEN


Erdei Gergő nevével már találkozhattatok itt a blogomon, mivel a tavalyi Gombold Újra Vodafone különdíj nyerteseként, az aranyflitteres Charleston Matyó kollekcióját mutattam be nektek. Nem árulok el nagy titkot, hogy az egyik kedvencem volt. Már akkor sejteni lehetett, hogy tehetségéről hallani fogunk a közeljövőben. Az ősszel megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Days eseményen be is mutathatta a 2013-as tavaszi/nyári ruhakreációit. Most pedig elkészültek a kampányfotók és a hozzátartozó lookbook képek is.

"Olyan márkanevet szerettem volna találni ami itthon és külföldön is könnyedén kimondható, hanglejtése finoman elegáns. Így jött létre ERLEN amely kezdőbetűivel illetve német jelentésével (égerfa) enyhén kapcsolóik a vezetéknevemhez." -árulta el a fiatal tehetség.

Gergő első kollekciójának fő alapmotívuma a barokk templomok freskói illetve az olasz nők kifinomult stílusa. Az alapdarabok mellett olyan részlet-kidolgozású, hímzett gyöngydíszítéseket is fellelhetünk egy-egy ruhán, blúzon melyet könnyedén kombinálhatunk egyszerű maxi szoknyával vagy egy fekete nadrággal.

"Célközönségem főleg a 20-30 év közötti divatérzékeny nők ,akik az elegánsabb belvárosi szórakozóhelyekre, éttermekbe már nem érik be valamelyik fast fashion márka tucat termékeivel ,illetve a hétköznapi ruhatárukba is szeretnek egy-egy feltűnőbb kulcsdarabot beékelni."

Sok sikert kívánok és gratulálok a kollekcióhoz.




 photo: Panna Donka
photo assistant: Matyi Nincs
make up: Kati Bancsó
hair: Balázs Buday 
fotók:erlen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése