2011. augusztus 31., szerda

Újra FOLLOW ME II.



Az első sikeres street fashion divatbemutató után most újra megrendezésre kerül a
FOLLOW ME.
A Street fashion budapest honlap és a Nők lapja café szervezésében szeptember 3-án kerül sor a Szabadság téren, 15 órai kezdéssel az újabb show-ra.
Ha úgy gondolod egyedi és stílusos figura vagy és ha van merszed megmutatni magad, akkor ne habozz, jelentkezz e-mailben a streetfashionbudapest@gmail.com vagy simonovics.i@gmail.com


Időpont:
2011. szeptember 3. · 15:00 - 16:00

Helyszín:
Szabadság tér




2011. augusztus 30., kedd

Tüntess a divatért!







Az öltözködés üzenethordozó, amely visszahat viselőjére. Ha valakin már a megjelenésében tükröződik a harmónia, egyéniségéhez megfelelő szín és formavilág ruhában, cipőben, kiegészítőkben, hajviseletben; külső és belső egyensúlyról árulkodik.
A ruha hatásos eszköz, amelynek fontosságát sosem szabad alábecsülni.
Ne engedjünk szabad utat a korlátolt emberek véleménynyilvánításának! Miért viseljük el a különböző atrocitásokat? Mutassuk meg a ránk jellemző stílust! Ha úgy érzed, hogy jogod van az egyedi öltözködéshez, és szeretnéd ha a divat is a kultúra fontos része legyen, akkor gyere el a Glamour magazin által szervezett demonstrációra.

Esemény leírása:
Vedd fel a legtrendibb, kedvenc szettedet és gyere el a Glamour falshmobjára! Ha tiéd a legszuperebb szett a zsűri szerint, akkor 250.000 forinttal lehetsz gazdagabb, melyet az Aréna Plázában a Glamour stylistja segítségével költhetsz el.

Időpont:
2011. október 15 .
15 óra



kép: glamouronnline.hu


2011. augusztus 29., hétfő

Smizedivat a hét blogja a Fashionfreax oldalon

A héten az én blogomat választotta ki a Fashionfreax nemzetközi street fashion oldal,  így elkészült az első angol nyelvű interjúm. 
A Fashionfreax oldalon olvashatjátok el illetve a képre kattintva.


Új férfi hotspot a LÁTOMÁSBAN!

 
póló:2000ft / sál: 2000ft / farmer: 7500ft 

Végre már nem csak a lányokhoz szól a Látomás, szeptember 2-án, pénteken megnyitja kapuit a Fridays Wear, a Látomás exkluzív férfi showroomja.
A szeptember 2-án nyíló lakás-boltban a válogatott férfiruhák mellett dizájn cipők is helyet kapnak. Ennek főleg a tengerparti kultúra szerelmesei örülnek majd, hiszen a Cargomodának köszönhetően a showroomban megtalálhatóak lesznek Barcelona és Ausztrália legmenőbb plimsoll cipői. Ahogy a ruhákra, a spanyol Marians és az ausztrál Urge lábbelikre is az egyszerű, letisztult vonalvezetés és a semleges színek jellemzőek. A kézzel készített vászon– és szövetcipők egyedi megjelenésükkel frissességet hoznak a főváros divatéletbe, jól kiegészítve a Fridays Wear casual vonalát.


A showroom kínálatát minden hónapban a nyílt napokon lehet majd megtekinteni, ezek időpontjai a Látomás hivatalos honlapján és Facebook oldalán is fent lesznek. A lakás-üzlet első nyílt napján, frissítő koktélokkal, Nespresso kávéval, kifinomult zenével várják az érdeklődőket egy klasszikus franciás és egyben nagyon minimalista környezetben. A Látomás esetében már hozzászokhattunk, hogy valami extra dologgal rukkol elő; ez esetben ez a különleges miliő.  Az pedig csak hab a tortán, hogy nem feltétlenül kell megvárni a leértékelést, hogy teljesen elérhető áron jussunk hozzá limitált darabokhoz.

Aki esetleg nem tud részt venni a nyílt napokon, természetesen bejelentkezés alapján is meglátogathatja majd a showroomot.

Fridays Wear első nyílt nap: 2011. szeptember 2. péntek 15:00-22:00
Cím: Budapest, VII. kerület, Klauzál tér 6. 111-es kapu, 1. emelet 1. ajtó
























sál:2500ft / ing:4500 ft






2011. augusztus 17., szerda

Új Lady Gaga klip látott napvilágot:„YOÜ AND I”

Már tegnap láthattuk youtube-on a „YOÜ AND I” című szerzeményt, pedig a várható premier csütörtökön lett volna az MTV-n.
Lady Gaga sellőként és férfiként is megjelenik a klipben. A visszafogott The Edge Of Glory után most igazán ütős kis klippel rukkolt elő, igazi extravagáns, őrült videó lett.
Nektek hogy tetszik?


2011. augusztus 13., szombat

SMIZEDIVAT© by Chaby: B O U N D for H O M E

Már régóta megihletett ez a helyszín, mely egy szocreál hangulatot idéző ABC mellett található. Ez a hajléktalan bunkerra emlékeztető falrészlet, igen bizarr képet ad az arra járók számára, nekem mégis valamiért megtetszett. Nem utolsósorban be tudom mutatni az új szerzeményeimet mely egy gumírozott aljú farmer (Topman) és egy denevér fazonú póló (H&M).
A végén még egy agár is kíváncsi volt a fotózásra.




















SMIZEDIVAT© by Chaby


Outfit:
H&M póló / Topman farmer / H&M szandál / Levis farmer ing

Photographer:
ISI

Animation:
CHABY

 Digital artwork / fashion editor / set design / styling / text / model:
CHABY
...........
......
...
..
.

2011. augusztus 11., csütörtök

Légy modell!!!

Férfi modelleket keresünk fetish divatfotózásra.
Jelentkezni a megadott e-mail címen lehet.


2011. augusztus 10., szerda

A GLAMOUR-nál ...

Visszaemlékszem, még amikor lapozgattam egy divatlapot és megcsodáltam benne egy-egy tökéletesen megkomponált divatösszeállítást, mennyire vágytam rá, hogy egyszer én is részese lehessek annak a folyamatnak, amely létrehozta mindezt.
Most eljött ez a pillanat és a Glamour magazinnak köszönhetően ott lehettem az első ilyen fotózáson. Nemrég kezdtem gyakornokként a magazinnál és máris teljesült ez a kívánságom. Most ti is bepillanthattok a kulisszák mögé, illetve a teljes anyagot majd az októberi számban nézhetitek meg.




Folyt. köv.
_____
___
__
_

2011. augusztus 4., csütörtök

Mr. Pop-Up az OurStyle Boutique-tól

Augusztus 8. és 11. között a férfiaké a főszerep az OurStyle pop-up üzletében! A magyar tervezők alkotásaival most az ő kedvükben járnak a bolt megálmodói: pólókkal, ingekkel, öltönyökkel, kiegészítőkkel várják a stílusos fiúkat és férfiakat. A nagy sikerre való tekintettel a bolt meghosszabbított nyitva tartással, augusztus végéig érhető el a nagyközönség számára.

Az OurStyle Boutique virtuális világából valóságos bolt és kiállítás nyílt július 18-tól a Mammut I. 2. emeletén, ahol – a közönség élénk érdeklődésének köszönhetően – harmadik hete várják azokat, akik magyar tervezők tavaszi-nyári kollekciós ruháival, rengeteg programmal és különleges akciókkal szeretnének találkozni.

A sok-sok gyönyörű darab és kedvezmény mellett az OurStyle csapata úgy döntött, hogy a stílusos férfiakat is meghódítja: augusztus 8. és 11. között Mr. Pop-Up napokat tartanak az üzletben Anh Tuan, a Mei Kawa, a NUBU, Dora Abodi, Lakatos Sándor, a JET Clothing és Tamara Barnoff ruháival és kiegészítőivel. Az érdeklődők a klasszikustól az avantgarde darabokig sokféle stílust megtalálnak a tervezők alkotásai között, egyes darabok kedvezménnyel kaphatók majd.


2011. augusztus 2., kedd

Mugler divatház újabb sokkterápiája

Az összesítés nem áll rendelkezésre. A bejegyzés megtekintéséhez kattints ide.