2011. február 17., csütörtök

Chictopia nyitóoldalán

A Chictopia nyitóoldalán vagyok:) 
Tegnap a kedvenc street style fotó az enyém volt, juhéj:-P



Fashion Guide & SmizeDivat

Most már a Fashion Guide-on is nyomon követhető a SmizeDivat.

Módfelett megtisztelő volt, amikor olvastam Vajda Mályi Zsuzsa, a fashion guide főszerkesztőjének levelét, melyből kiderült, hogy szívesen vennék, ha csatlakoznék a nemrég induló divatoldalhoz.
A Fashion Guide megszületését nagyon jó ötletnek tartom, hiszen már nagy szükség volt egy ilyen összefogásra kishazánkban. Mivel a virtuális tér sűrűjében gyakran nehéz kitűnni egy-egy blognak, így ez a gyűjtő felület lehetőséget ad a megismerésre, bemutatkozásra.
Remélem a közeljövőben pozitív irányba fog fejlődni a bloggerekről kialakult kép, és még több elismerést kapunk.

Mégegyszer köszönöm a lehetőséget!


2011. február 12., szombat

Hadat üzen a japán Vogue Digital Vol. 1.


Az elmúlt év során a méltán híres divatlap elkészítette legelső digitalizált változatát a Dior Homme közreműködésével.

Az egyik nagy kedvencem ez a digitális kiadás, amely úttörőnek számít a magazinok világában. Nem kell prófétának lenni, hogy megjósoljuk: ez csak a kezdet. A nyomtatott magazinok ideje talán még nem járt le, de az biztos, hogy egyre több animált GIF-eket tartalmazó divatanyagra számíthatunk a közeljövőben. Mivel világszerte megnőtt az online PDF magazinok megjelenése, így nem volt meglepő, hogy a Vogue valami újat akar mutatni.
Az olvasók, így már nem csupán mesterkélt modellekről készült mozdulatlan fotókat láthat, hanem egy komplett divatperformanszt. E kiadással a Vogue magasabb szintre lépett a divatérzékeny és a videóművészetre éhező rajongók örömére.
Aki még nem látta a képeket, annak érdemes megnézni, hiszen fantasztikusak.
Nekem nagyon tetszenek, és nektek?































Fotós: Pierre Debusschere
Művészeti vezető /Stylist: Nicola Formichetti

2011. február 4., péntek

SMIZEDIVAT© by Chaby: M i l i t a r y

A fotózást a military stílus inspirálta, amely újra hódít a férfidivatban is. Nemcsak tavasszal találkozhattunk a katonai cuccokkal de a hideg téli napokon kitűnő választás lehet egy duplasoros szövetkabát egy hozzáillő bakanccsal. A stylingot és a fotókat próbáltam, úgy elkészíteni, hogy az aktuális katonai stílust híven tükrözze. A fekete, a khaki, a sötétszürke színek, a duplasoros díszes gombos szövetkabát és a bakancsba betűrt nadrág mind jellemző e stílusra, melyek a "high street fashion" divatházak polcain is megtalálhatóak.















 SMIZEDIVAT© by Chaby

Fekete szövetkabát:H&M; pamut sál: Bershka; vintage clubmaster: Rayban; fekete nadrág: H&M; szürke kötött zokni:vintage; csizma: Bershka; duplasoros khaki dzseki: Zara; szürke bőrtáska: Zara; fekete velúr vintage csizma




Photographer:
ISI

 Digital artwork / fashion editor / set design / styling / model / text:
CHABY
_____________
_______
_____
__
_
.

2011. február 2., szerda

Rtl Klub Fókusz - Street Fashion Chaby:)

Benne voltam a Fókuszban:):):) Uuuhhh nagyon izgultam, de nagyon jó lett a riport.

Nézzétek meg !!!






2011. február 1., kedd

New Year, New Hair, New Outfit

Még mindig hódítanak a kócos bubik, a gombafejek és a "vanilla ice"-ra hajazó vad frizurák. A tavalyi év az éles kontraszt jegyében telt a férfi hajstúdiókban. A tupírozott sörény, a hátrafésült macsó, az őrült hippi, a teddy boy és a nagy kedvenc a madárfészek hajviseletek, még 2011-ben is az év arany, ezüst és bronz várományosai.

Ha új év, akkor új haj, új outfit!!!
Úgy gondoltam én is változtatok egy kicsit, így a még élesebb kontraszt érdekében ollót ragadtam és elkészítettem új frizurámat. Hátul és oldalt felnyírtam hajvágó géppel (6mm), majd ritkító ollóval finomítottam az átmeneten. A dús hatás érdekében hátrafésülve szárítottam meg a hajamat, de lehet tupírt használni vagy egyszerűen kócosan megszárítani esetleg teljesen „hátranyalni”. Így nemcsak egy, de akár négy, öt frizurát is el lehet készíteni. A fotókon ezt a folyamatot próbáltam megörökíteni.



Denim kabát: vintage
szemüveg: wayfarer
kámzsa: H&M
kötött pulcsi: vintage
kesztyű: karácsonyi vásárból
jeans: Levis
velúr bakancs: vintage